Ojdå


Hej, jag lever, jag är inte död. Jo kanske lite, fast bara lite halvdöd. Jag har haft så många stora läxor och jag skall snart plugga ännu mera, tog bara en paus. Jag läser världens bästa bok som heter Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. Jag lovar, jag är kär i Edward Cullen nu, helt sanslöst. Boken kommer snart ut som film och jag har svårt att vänta, för att Robert Pattinson spelar Edward och det har jag verkligen ingenting emot!!! Haha
Läs den, jag kan knappt titta bort från boken.

Jag kom att jag har bott här i Paris i över en månad nu. Käre Jesus vad tiden går fort! Jag har inte riktigt hunnit tänka klart och jag älskar det. Jag älskar hur mitt liv bara rusar fram och jag känner mig på något sätt viktig, älskad och mogen. Je l'aime bcp bcp bcp!!!!

Nej just det över till franskan...... *en massa franska svordomar*
Bisoux Josephine ♥


Kan inte filmen ha premär snart?!

Veckans Jean-Bob blir tyvärr...

ingen levande. Utan Richard Avedons bilder. Är dem inte fantastiska?

   

Me like



Jag tycker om denna bilden, så det så!

Jag älskar dig Paris, och det vet du


Idag har det varit en perfekt dag! Varför? Jo, det ska jag berätta!

Imorse så träffade jag en försenad Violetta på Champs Elysées. Jag gick och köpte senaste VOUGE och Pariscope, han som stod i kassan måste ha rökt på eller något för han var helt konstig. Han tyckte att det var en rolig kombination av tidningar och när jag bad om en påse så höll han en predikan om hur plastpåsar påverkar miljön. Men varför använder han plastpåsar då? Kan inte han inskaffa papperspåsar?

Väl på Sephora så ville dem locka mitt hår för att folk skulle få titta på. Haha, sjukt. Men jag lät dem göra det och jag har tappat räkningen på hur många det var som kommenterade mitt hår efteråt, "très beautiful" var den vanigaste kommentaren. Jag älskar hur dem blandar franska och engelska. Efter att jag hade köpt det jag behövde så ställde sig fyra arbetare på disken och började dansa till Rihannas låt Disturbia. Haha, det var hur kul som helst! Jag har ett videoklipp på dem och jag lägger upp den inom några dagar.

Vi blev törstiga och gick till Starbucks (läs: sugna på något från Starbucks). Jag köpte en frappuccino och den var gudomlig. Mannen i kassan frågade oss om vi skulle till en modevisning, jag och Vio skrattade och gick ut i rask takt.

På eftermiddagen så tvingade jag Vio att vara kulturell så jag tog med henne på en konstutställning av fotografen Richard Avedon och det var värt att stå i kö i nästan två timmar. Gud vad han var duktig och jag kände mig äkta kulturell. Jag älskar verkligen Paris kan jag säga er! Nu skall jag sova och imorgon är det plugg som gäller för min del!
Bonne nuit! ♥

Josephine

      
  

Kan man ha det bätre än såhär?



Dagens inköp:

  
Måste säga att den sista produkten är min räddare för dagen!


Klassresa

Hejhej! Jag  är hemma från bion som jag gick till med Sarah och mina värdföräldrar. Vi såg Faubourg 36 och den var helt magisk! Färgerna, kläderna, sminknigen, kameravinklarna... allt! Det är en film som jag skulle kunna se om igen.
Men jag borde kanske berätta om klassresan... ja det gör jag!

Igår (torsdag) så kom vi till Éclat Vert cirka två timmar efter vår planering. Vi åt världens lunchdag och jag trodde nästan att de ville göda oss. Ungefär 15 minuter efter middagen hade vi femkamp, mitt lag kom på 4.5 plats, wiihoo (inte för att jag var med så särskilt mycket med tanke på mina (TVÅ) skadade ben)! Vi blev också indelade i smågrupper som man sedan skulle ha en pjäs med och visa upp den inför skolan.
Sedan återigen fick vi världens måltid och tjugo kilo tyngre så hade vi uppspel. Jag spelade den coola Laurent och den upprörda pappan. Ja, jag kan väl säga att ingen förstod men alla skrattade. Var det kanske för de coola brillorna jag hade? Efter uppspelet kom biträdande rektorn Eva och läraren/värdfamiljskontaktpersonen Britt-Marie fram till mig och sa att jag var jätteduktig. Fast det som överraskade mig mest var att Britt-Marie frågade om jag hade lust att sätta ihop en pjäs med ca. 6-8stycken 11-12åringar på deras engelskalektioner. Förstår ni hur förvånad jag blev?!
Efter det så satt vi ute, spelade gitarr, sjöng, samtalade. Ja, hade det mysigt helt enkelt. Hela himlen var helt stjärnspäckad och jag såg två stjärnfall. Vi gick nog tillbaka till stugorna vid ett tiden och när jag kommer innanför dörren så kommenterar Klara om hur duktig jag var på teatern. Det värmde. Vi (dvs. jag, Klara, Emma, Antonia och Ebba) pratade till klockan halv tre och ni anar inte hur mycket vi pratade! Plus att vi fick besök av en jättestor spindel som Klara lurade in i en flaska och sedan fick spindeln sig en flygtur ut ur stugan med sin rymdfarkost. Det var nog den mysigaste natten sedan jag kom hit ner.

Idag (fredag) så vaknade vi av att The one and only sa att klockan var åtta, vilket upprörde oss eftersom klockan bara var tjugo I åtta!!! Men vi sov till tio i nio och fick slänga i oss frukosten. Jag och Tina skippade lunchen och istället så kollade vi på Säg att du älskar mig, ett och annat OC-avsnitt och Grease. Ida visiterade oss under OC och stannade kvar tills Grease var slut. Vi hade det jättetrevligt och så ska det vara! Efter lunchen (vad fan hände med lunchen?!) så skulle vi bröja öva på luciasånger, usch vad fult det låter på franska! När vi var klara med det smärtsamma sång-passet så skulle vi dela in oss i mindre grupper för att brainstorma lite till BAT, Bourses Aux Talents, så tvingade Britt-Marie mig att vara med i teatergruppen. Fast jag kanske kommer med i en annan grupp också, jag får ligga lite lågt... hehe. Nille, Alex och Glenn höll på med sin Franska-Engelska-Göteborgska tolk, och ja, man skrattar så att det gör ont i magen.
Hemresan tog tre timmar och jag sov knappt någonting på grund av en viss Vio som inte kan hålla tyst i en halv sekund. Men hur många sov i bussen egentligen? (smiley som räcker ut tungan)

När jag och Sarah kom hem så åt vi och sedan bar det av till bion som ni läste ovan. Och nu ska jag (ÄNTLIGEEEEN!!!!!) få sova. Så godnatt folks! ♥

Josephine

                            

GLENNLEKEN!!!

VerttalcE

Hejhej! Idag hade jag spanska och det var jättekul! Min spanskalärare kan franska, spanska och italienska så det gäller att ligga i! Men det går så bra så. Jag har lärt mig så mucho spanska idag så att jag känner mig stolt.
Sedan så hade vi pique-nique med fransmännen, men det var alla svenskar för sig och alla fransmän för sig. Jag klagar på det kalla vädret, typ 15 grader. Fast till helgen så ska det bli 23-25 grader, jippi! Eller nej, jag har ju vant mig vid det kalla vädret nu... men jaja.
Efter våran succéfulla pique-nique hade vi Historia A med The one and only. Jag, Lilly, Agnes och Eva skriver en tidning som heter Kamelia (fyndigt namn va?! Det kom jag på, haha) och det ska låtsas komma från Arabländerna år 692. Jag har hand om utrikes och insändare. Det kommer att bli roligt! Eftersom jag skriver allt arbete vid datorn för att det fungerar bäst så för mig så satt jag och pratade med lärarkandidaten Caroline i ungefär en halvtimma. Vi pratade om allt från cafén i Göteborg, lösgodis, språk, och lärare till hennes 10-års högstadieavslutning (som var precis innan hon kom ner hit till Paris iår). Förlåt, förlåt, förlåt ni som hade Historia B i rummet intill och fick höra mig prata. Rummen är låååångt ifrån isolerade här, man hör tillochmed när någon skriver på den gröna tavlan.

Imorgon så skall jag till Éclat Vert på klassresa. Ja, vi får se vad som händer där och jag tror inte (men hoppas) att de har internet där. Men ni får ha mig i tankarna istället. Men jag kommer tillbaka på lördag, hopefully!
Jag byter också värdfamilj på söndag, om allt är som det ska.
Nej, nu över till min filmanalys om Ett Öga Rött.

Pusspusspusspuss bisoux XoXo
Eran Josephine ♥


Vio et moi

Tisdag i helhet

Imorse så ställde jag fram klockan en kvart, tre gånger. MEN eftersom jag (fortfarande) är Josephine så hann jag, till och med när det gällde sminket. På metron så såg jag en dam med två par olika klackskor, en brun och en svart. Hon hade solglasögon på sig och jag trodde att kanske hon var blind, men sedan så tog hon av sig sina mörka solglasögon och började sminka sig, mascaran först.
Under själva skoltiden hände inget speciellt, jag retade Nille lite. Jag har kommit på att jag behöver en daglig dos av ret, eller att reta andra...

Jag har också tänk väldigt mycket på vilka kommentarer som skiljer tjejer från killar. Här i texten kommer tre exempel.
Efter skolans slut så föll jag i en trappa nere i metron. Jag tänkte inte på att jag hade skrapat upp benet och att det blödde, utan "GUD, hur många var det som bevittnade mitt pinsamma fall?!" Jag frågade Violetta om det var många som såg och hon svarade "nejdå, kanske bara några stycken", men sen så kommer Glenn och säger "HAHAHA! Alla såg när du föll!!!"
Jag blev lite stött i kanten och köpte nytt puder från MAC på Sephora. Vi försökte få Glenn att prova lite colognemen nej, sånt som luktar är tydligen för tjejer. Använder inte alltid killar cologne??? :S Plus lite skolgrejer som behövdes på Monoprix, haha. Sedan påväg till Charles De Gualles Étoile så påpekar Glenn hur ful kofta Violetta har och att min kjol var jätteful. Jag som hade världens beslutsångest om jag verkligen skulle ha på mig den. Jag frågade Agnes om den såg ut som en grandma-kjol och hon sa "men nej, den är chic". Då ska han se på sina skor, hur kan man ha på sig gympadojjor till skolan?! Jag förstår om läkare eller busschaufförer har det, men elever på en privatskola i modestaden PARIS?! (behöver bara få ut lite aggressioner, hehe, terapi)
Så Jag åkte hem, helt skärrad (okej, liite överdrift) och kom med på samma buss som Sara och Totte. Det var väl dagen i helhet och nu så ska jag duscha, hejsvejs! ♥

Josephine

P.S. I varje inlägg har jag minst någon mening i parantes (måste försöka tappa ner med det.... fan också) D.S

P.S.2. JAG HAR HITTAT EN GODISAFFÄR I PARIS SOM SÄLJER LÖSGODIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oh happy day! (nej, ingen smiley efter....) D.S

Lundi

Måndag, 9 timmar i skolan... ja, det är en underdrift när jag säger att jag är utmattad.
Vi kollade på filmen Ett Öga Rött (som är halvt baserad på filmen). Ja, den var väl helt okej, men boken var 24000³ bättre. Det är svårt att se filmen och boken för sig, men om man gör det så blir filmen bättre. Som läxa till denna bra filmlektionen så måste vi göra filmanalys, men det är ju bara roligt! Under Svenska C så hade vi först debatt om Att donera sina organ efter sin död. Efter det så pratade vi om kommunikation och jag måste erkänna att jag älskar Svenska C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag tycker att det är jätteintressant med språksocioligi och blablabla. Jag ger er en utmaning: försök att smsa, maila och chatta utan att lägga till en enda smiley under en hel vecka! Det ska bli min utmaning och jag hoppas, hoppas att jag klarar det! Här är en rolig insändare jag skrev igår, läs den med humor:


Sluta spela hög musik på bussarna!

Är du, precis som jag, trött på alla ungdomar som spelar hög musik på bussarna?
Efter en stressig dag på jobbet, sätter man sig på bussen för att komma hem och kunna ta det lugnt. M
an ignorerar ungdomarna som sätter sig bredvid en ända tills... DE BÖRJAR SPELA HIP HOP MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM UR DERAS DÅLIGA MOBILHÖGTALARE!
Det går inte att ignorera, tanter och gubbar vänder sig om och håller på att få en hjärtattack och bebisarna skriker. Det kallas för kollektivtrafik av en anledning! Bussar är gjorda så att alla, ALLA, skall kunna åka. Busschaufförer brukar hyscha en om man pratar för högt i telefon, varför kan de då inte be ungdomarna att sänka volymen? Alla människor tycker inte om ungdomarnas musik där artisterna med money-, sex- and drugimage verkar ha ekolali för det enda de kan säga är yo yo. Vart har ungdomarnas respekt tagit vägen? Är det så svårt att plugga in hörlurarna i 20-30 minuter?

Förr på min tid så brukade man allt samtala. Det är inte på något sätt "coolt" eller "hippt" att störa andra oskyldiga människor. Och med er musik så kan man ju ana hur intellektuella ni är! Visa att ni kan ta hand om den värld vi överlämnar till er! Det är väl inte så svårt att samtala med varandra eller bara plugga in hörlurarna. Visa respekt för andra och visa att ni kan ta ansvar!

En arg medelålders arbetande man.


Haha, ni inte tänka er en sliten 60-årig Bengt kliva av bussen, säga "det här är fan sista gången jag åker de jävla bussarna!" samtidigt som han tänder en cigarett. Nej, nu har jag läxor som kallar.

Pusspuss ta hand om er! ♥
Josephine


Invigning av vecka fyra!

Oui, idag är det första dagen av vecka fyra, på lördag har jag varit här i en hel månad! Tiden går så ofantligt fort här. Och konstigt nog känner jag redan hur jag har förändrats på insidan. Jag tänker och ser saker på ett annorlunda sätt, jag klär mig annorlunda. Jag värderar tiden på ett mycket bättre (tycker jag, men det gör jag nog inte... men blah) sätt. Jag har det så bra i Paris. Det känns som om hela staden är mån om att jag ska ha det bra. Det skålar vi för!¨Och tack för alla snälla kommentarer jag får. Det värmer så otroligt mycket och sånt kan man aldrig få för mycket av! Jag sparar kommentarerna tills på morgonen och då går jag till bussen med världens leende på läpparna. Så merci bcp bcp bcp! ♥

Nej, nu ska jag och Sarah plugga ute i solskenet!
Bisoux
Josephine

Är det bara jag som har vaknat upp med ett humör som bara kan mäta sig med solens alla strålar?

I'll show you Paris in the morning
I'll show you London afternoon
If you feel your Dublin heart is burning
Yeah well you don't   have to worry 'cause we're goin' there soon
Yeah you don't have to worry 'cause we're goin' there soon

Yeah turns out Mona Lisa well she ain't laughin'
Yeah but she can't get much lovin from the wall




Gårdagen

Jag skrev inget om gårdagens kväll. Jag skrev klart min (tråååååkiga) novellanalys, Kristofer kom med sina kex som heter Goldfish, och självklart såg kexen ut som fiskar.
Kristofer bjöd med mig på middag ut med han och min värdpappa Patrick. Han kunde ju ha sagt det till Patrick för när han kom hem så visade han vart alla ingredienser för en omelett var. VÄRLDENS MISSFÖRSTÅND uppstod efteråt! Men det slutade med att vi gick till en restaurang och åt.
Patrick skämtade om mitt efternamn (Persson uttalas som franskans "personne" som betyder ingen, jättekul) och han var så ivrig med att berätta om hur cyklopen i Odessén skrek "Ingen har gjort mig blind, Ingen försöker mörda mig". Lite kul kan jag erkänna att det var med kvällens kommentar kom från Kristofer som frågade mig "vaddå, gillar du inte blod?" (han syftade på min entrecôte, och genast blev det inte lika kul).
Om man ska sammanfatta kvällen så gick det från en påträngande känsla till en trevlig kväll.
Bisoux ♥


En sexig cyklop

Play Cold

Alla här i Paris älskar verkligen Coldplay! Men vem gör inte det? Deras nya skiva är ju helt fantastisk! Jag kan lyssna på den om och om igen, in fact jag lyssnar på den nu! Jag tror att jag kommer att associera Coldplays senaste skiva med mitt år här i Paris.
Lyssna, slut dina ögon och njut!

Bisoux
Josephine ♥

Jag hade svårt att välja vilken låt jag skulle lägga ut...

eV

Gårdagen var bäst, tack Kristofer.
För ungefär en halvtimma sedan åt jag, Sarah, Siri och Christina lunch som bestod av allt vi kunde hitta. Det blev väldigt mycket städande efter lunchen. Trots att det är lördag så tänker jag tadet lugnt idag, jag behöver göra det. Eftersom jag har varit sjuk så har jag halkat efter en aning och har en massa massa läxor att göra och prov att plugga till. Jag ska förresten på klassresa på torsdag till fredag! Om det blir rolig eller ej återstå att se.
Nej, nu ska jag duscha och efteråt väntar mina läxor.

Bisoux
Josephine ♥

Men jag har inte glömt av veckans Jean-Bob!

Raphaël, en fransk artist som nästan alla jag mött gillar...

Nu har jag fått nog

...av denna härliga kvällen. HAHA! NI TRODDE ATT JAG HADE FÅTT NOG AV FAMILJEN VA?! Moahahahahahahaa.... okej jag är nog en aning trött, tröttare än vad jag borde vara vid denna tiden. Det har varit en så otroligt bra fest! Jag har lärt känna så många så att jag inte kommer ihåg alla som kommer ihåg mig. Jag har pratat franska, engelska, danska, svenska, tyska och kinesiska! Jag känner mig internationell! Just nu lyssnar dem som ska sova över på The Scientist med Coldplay... den väcker minnen...
Nej, nu ska jag sova och jag har frukostmöte här i huset vid 11 imorgon! Undrar hur jag skall ta mig in till Paris när helgens sista buss går vi 10.34, hehe. Jaja, det är morgondagens problem.

Godnatt och sov socker! (en i den amerikanska sektionen älskar låten Socker av Kent!!!)

Josephine ♥


Bilpark

Okej, idag hände det väl ingenting speciellt. Vi fick skriva, skriva en massa saker om parker i Paris. Det var ju jätteku!..... inte. Efter lunchen så skulle alla bege sig till en park. Jag och några andra fick Parc André Citroën. Japp, det är bilens park, utan bilar dock. Det var jättefint och jag rekommenderar den gula eller blåa delen av parken, hur mysigt som helst! PLUS att det var typ 20 grader i solen. Jag ville stanna kvar i parken, leka Ferdinand och dofta på blommorna.
Jag kanske, kanske åker dit imorgon för att läsa. Vi får se...

Jag måste erkänna en sak, har har blivit så kulturell här i Paris. Jag skriver dikter och noveller, något som jag inte tyckt ha varit så särskilt roande innan. Jag går till parker, självmant. Jag lyssnar på Chopin, dricker (tonvis av) thé och läser böcker. Jag älskar boken Montecore och jag läser den extra långsamt och njuter av nästan varje ord eftersom Alexander läser Invasion extra långsamt och det finns bara två exemplar av boken här i SSP. Får klaga lite på att Beata ska läsa ut andra exemplaret som skolan har. Nej, det är en bok som jag gillar.

Nu ska Kristofer ha födelsedagsfest åt sin petite amie och jag får hjälpa honom lite, pusspuss på er allihopa! ♥






En trött, tråkig Josephine

 
En fontän och vacker utsikt

 
En Olivia och en barnslig Josephine

 
Jag tycker om det... :)

Höhö, klädköp

Ni anar inte hur skönt det var att gå till skolan idag! Inte för att lektionerna var så roliga idag, men jag har saknat mitt sociala umgänge, mycket! Det kan man fråga Violetta, Gud så många ljud jag har gjort idag, hehe. PLUS att jag fick bisou av Sebastian! :)

När jag gick ifrån skolan så glömde jag min hjärna och shoppade lite (läs: impulsshoppade) med Violetta.
Här kommer mina inköp:

       

Jag tror att man ser ett mönster i mina plagg....
Grå kjol: Den var på rea och kommer att bli fin till hösten.
Svart spetskjol: Ja, även jag har fallit för höstens spetsmode!
Beiga chinos: Folk använder inte jeans här i Frankrike som i Sverige, men de var fina och kan användas till näästan alla årstider.
Svarta (raka) vida byxor: De är riktiga höst och vinterbyxor! Är jättesnygga till klackskor!
Blå kofta: Med beiga ränder längst intill knapparna, jättemysig!
Rosa muffinsörhängen: Har ni sett något sötare?!
Läppbalsam: Som luktar muffins, om det smakade gott så skulle jag nog äta upp den...
Ring: I form av en ros! Jättefin och utstickande!

Nej, nu ska vi över på middag hos grannarna.

Pusspuss! ♥

Josephine


Helt plötsligt

Började jag sakna mina vänner i Sverige, otroligt mycket. Bara sådär utan vidare.
Man märker vilka det är som bryr sig om en, vilka som orkar ta initiativ och höra av sig, vilka som stöttar en när man har flyttat till en helt ny stad, i ett helt nytt land, där folk pratar ett annat språk. Vissa som sa att de skulle finnas där för en, men som nu verkar ha viktigare saker att göra än vänskap.

Förlåt, jag blir såhär när jag är ensam...
                                                                                                                                              

Avtryck

Jag skrev inget igår pågrund av min hemska förkylning. Så jag gick inte till skolan igår, och det gör jag inte idag heller. Just nu sitter jag vid datorn, dricker tea och lyssnar på Michael Bublé, det kallar jag bra medicin. Men jag var inte helt inaktiv igår, jag hann göra läxor och när Sarah kom hem så lagade vi mat som smakade deliciöst. Kristofer gjorde någon slags efterrätt och den smakade....ehh... man kan säga att det var dagens godaste (och enda) kaka.

Snart ska jag börja med min matteläxa, plugga inför mitt franskaprov, läsa (många sidor av) Montecore och lite till. Kan man inte vara i skolan får man improvisera! (hehe, pluggissnack?)

Pusspuss ♥

Josephine



Min och Sarahs vackra kration (ehh, middag...)


Mysigt värre


Je ne sais pas...

Är det för att jag är sjuk och inte kan sova, fastän klockan är över tolv.
Eller är det för att denna låten är så sjukt jävla bra?


Nej, nu ska jag försöka somna mellan hostningarna.
Godnatt

Bir-Hakeim

Nu ligger jag nerbäddad i min säng och nyser som om jag har världens hösnuva. Jag hoppas hoppas att jag kan gå till skolan imorgon, men jag får se. Jag gick hem från skolan vid två-tiden idag, jag kände mig alledels för dålig. Ändå om det inte syns att jag är det utanpå, så är jag sjuk. Jag har knappt sovit i natt för att jag har hostat, nyst och min näsa rann, hehe trevligt! Jag är fysiskt sjuk och psykiskt trött. Men jag har ju min Montecore att läsa, varmt tea i närheten och lite Criminal Minds att tjuvkolla på! :D

Pusspuss, hoppas att inte ni blir sjuka! ♥

Söndag, långa söndag

Jag skrev inget igår, för att jag sov över hos Violetta. Gud vad hennes lägenhet är fin och hon bor vid Champs-Elysées!
Jag ska nog börja med gårdagens händelser...

Först så åkte jag in till Paris och träffade Violetta, Tissi och Anna. Tissi hade gjort en överraskning åt oss och efter att vi hade gått av vid Blanche, gått förbi alla porrbutiker, svängt in i ett annat kvarter så såg vi det... vi hade kommit till AFFÄREN!!! Det är en svensk affär i Frankrike och Gud vad jag blev glad! Jag köpte en Mer, Grillchips, Djungelvrål, två tablettaskar och en påse Nonstop. Det var dagens, tack Tissi! <3

Senare så träffade vi Mathilda vid ett Monoprix och köpte dagens lunch för att senare bege oss till Eiffeltornet och picknicka där. Väl framme vid Eiffeltornet så gick vakterna förbi oss minst tre gånger under tiden vi satt där, och varje gång de gick förbi så asgarvade vi. Dagens kommentar från mig var nog "det är en av dem som inte har pistol.... eller gevär" eller "oj! jag såg inte vakten bakom papperskorgen". Vakterna retade/lekte också med änderna, hehe. När Tissi och Mathilda gick så satte sig tre killar med oss. Men de förlorade min koncentration när de inte visste vart Sverige låg och de trodde att vi pratade engelska när pratade svenska med varandra, korkade fransmän.

Sedan tog jag, Vio och Anna bilder på oss framför Eiffeltornet, och det var inte bara vi som tog kort, utan andra människor också. Det kändes väl sådär obekvämt. Påväg till Trocadéro så duggregnade det och när vi gick förbi ett killgäng med en massa Jean-Bobs så kallade de mig för "Miss James Bond, 009" det gjorde dagen lite halvt! :)

Vi träffades vid halv sju tiden på Étoile och så letade vi upp Philip eftersom han fyllde år, grattis. Vi skulle sätta oss vid en restaurang men så hade Håkan och Ebba varit nere vid toaletten i ungefär tjugo minuter och de hade inte gjort någonting. Men vi vet vad servitören sa, hehe. Fast om det var ni eller inte vet vi inte. Vi gick till Porte Malliot, satte oss och tog ett glas. Men jag och Violetta tröttnade snabbt så vi åkte hem efter ett tag, vi var båda sjuka och trötta.

Väl när vi steg av våran hållplats gick vi till McDo' och tjockade oss. Vid tolvtiden när vi gick hem så var Paris otroligt vackert. Triumphbågen lös upp hela gatan och det var lagom svalt ute. Något mindre kul var väl när det kom fram några till mig och Vio och sa att vi var lika vackra som ljuset. Raggningsrepliker för idioter, haha.

Vi somnade, vaknade, åt frukost, köpte vykort till estetläxan, jag åkte hem, drack tea, åt flingor och ska snart duscha.

Ha en trevlig dag allihopa! ♥

 
   
Affären!


Violetta äter pizza


Jag vet vad ni håller på med...


Mjaou

Eiffel-tornet


Favoritbilden!

Peace out!


13

Ja, jag kom inte på någon bättre titel. Så det fick bli 13. Igår så hade jag tre lektioner, bisouade S,hehe. Vilket liv jag har. Det är tyvärr inte S på bilden under utan (min) Gaspard Ulliel (eller ja, han ska bli min någon dag) som är en fransk skådespelare. Jag har ett ex antal filmer med honom och det låter redan som att jag är en stalker...

Klockan 18.00 var det "mingelfest" på Meddan. Det var ju mindre kul, men vi pratade med Håkans korre som är en Jean-Bob aussi! Vi lyssnade på lite halvt dålig musik och jag drömde mig mest bort under "mingelfesten".

Efteråt så gick jag och några andra ut för att chilla (jag lär mig ditt språk alex!) lite. Köpte något att dricka (tolka det hur du vill...) och myste. Vi pratade om allt och inget och ett antal målare ville måla av oss, hehe. Jag och Vio pratade typ hela tiden på franska med varandra och jag tycker att det var lite synd för Håkan som satt emellan oss. Förlåt, förlåt, förlåt så otroligt mycket Håkan för att jag (du) spillde dricka på dig! Det var inte meningen!
Nej nu ska jag sova! Godnatt på er! ♥

Josephine

P.S. Vet någon vem SSP:s gossipgirl Anna Annasson är? Jag hoppas på läraren Eric, det skulle ha varit skitkul! Men bara så att ni vet, jag har inte så mycket tålamod...


Förlåt Håkan


Paris by night

Its Friday I'm In LoVe

Hejhej! Idag blir det en spännande dag, men jag berättar om det på kvällen eller natten. Snart ska jag äta frukost men jag ville bara meddela om att jag har lagt till fler bilder i inlägget innan. Och här kommer en bild på en Jean-Bob!

P.S. Jag är sjuk, tyck lite synd om mig...
Sjuka Josie ♥


En Jean-Bob!

On s'attache

Ja, idag hade jag skola och vi hade kul. Förutom på franskan där vi såg ett par nya ansikten som inte riktigt förstod texten man skulle läsa. Det finns nog bara några få personer som vet vem/vilka jag syftar på men det är ingenting som jag tänker dra upp här. Jag hade min första Naturkunskapslektion idag och gruppen verkar väldigt jämn med ungefär likadana åsikter och det är bra, så att det inte uppstår något bråk.

Efter våran kära Franska steg 5-7 så slutade jag så moi et Vio stack och köpte mat (läs: fika) och satte oss vid Champ De Mars för att njuta av utsikten. Efter att vi hade suttit där ett bra tag och tjockat oss så gick vi til Trocadéro och tog métron därifrån, men på vägen dit så hände det mycket. Jag orkar inte gå in på detaljer så ni får kolla på bilderna. Det är verkligen jättesvårt att bestämma vilka bilder man ska lägga ut när det finns så många.

Sen så skulle Vio till tandläkaren för att hon har sju hål i tänderna så jag började åka hem till mig. Men tyvärr så tog det lite längre än väntat. För impulsiva Josephine gick till parken vid Saint Germain, satte sig på en parkbänk, gjorde Estetläxan och läste ur Ett Öga Rött. Jag satt där ungefär 2½ timma. Ni anar inte hur fint där var där! Det kommer att bli mitt nya pluggställe, om jag inte uppslukas av utsikten.

Men nu ska jag göra lite läxor så att jag har mindre att göra på söndagen!
Pusspuss saknar er så otroligt mycket!

Josephine ♥


Gud vilken tråkig lunchutsikt man kan ha...


Ja, "lunchen"


Moi et Vio


Franskt säger jag


Josephine goes Bella-läppar...


Kanske inte världens bästa gömställe...


Ja, en Seine...


Det är jobbigt när killar faller på knä...



Så jag kan få lite PMS och sånt...


Men de fick ju träffa mig och det gjorde
nog deras dag! :D


Utsikt från parken där jag satt och gjorde mina
läxor och läste.


Parken

1125

Ville bara säga att jag slutar 11.25 idag...



Hola


Idag hade jag spanska och jag blev verkligen stolt över hur mycket franska jag har lärt mig här i Paris! Min spanskalärare kan spanska, franska och italienska så jag blev verklgen stolt över mig själv för att jag förstod nästan allt.
Efter español så skulle jag ha håltimma, men jag var och hälsade på Violettas lektion Estetisk Verksamhet, lektionen slutade med att jag har en stor läxa tills nästa vecka. Min rektor Stefan kom fram till mig under lunchen och sa att estetläraren var imponerad över min insats så nu ska de skapa ett ämne som heter Estetisk Orientering bara för mig! Ni anar inte hur mycket det värmnde när Stefan kom och sa det, dagens positiva från en lärare.
På lunchrasten hängde vi med Violettas kompis Jean-Bob S, tack Violetta för att du sa till honom att jag tycker att  han är snygg. Vänta bara vad jag ska säga till La Baguette. Allt gick bra på historian och sedan så slutade jag för dagen!

Jag och Anna har gått runt och levt livet på Champs-Elysées. Först så gick vi in på Sephora (ja, jag köpte de grejerna som jag inte gjorde förra gången, men denna gången i cash). En som arbetade där blev chockad över hur Anna kunde gå osminkad i Paris så hon sminkade henne. Hon kommenterade hur fint sminkad jag var och jag kan nog inte riktigt hålla med. Vi pratade ett tag med henne och hon blev inte chockad över att vi gick på privatskola (försäljningsknep?).
 Efter en tur på Sephora så traskade vi vidare till Virgin. Vi hittade någon konstig artist med namnet KENT, jag undrar fortfarande vilka de är... När de höll på att halvstänga Virgin för att någon artist skulle komma var det någon som frågade om vi ville stanna kvar för att titta på intervjun. Men jag och Anna tackade nej, varför? Jo, för att artisten såg en aning för alternativ ut. Påväg ut genom Virgin så hade de spärrat av Champs och bland folkmassan så var det lite för många alternativa för min del.
Som avslutning på dagen så fikade vi på Häagen-Dazs och vi åt Chocolate emotion för 12.90 euro. Men jag måste tala om att den var värd varenda euro! Plus att vi fick en riktigt snygg Jean-Bob till servitör. Jag och Anna har hela dagen gått runt och Jean-Bobbat killar, det börjar sprida sig. Tack Sara för att du kom på Jean-Bob-reglerna! <3
Men nej, jag ska upp klockan 05.00 imorgon och jag är inte redo för sängen än!
Så godnatt på er alla! ♥

Josephine



Känner ni igen dem?



Men vi tackade nej


Och åt detta


Från Häagen-Dazs

Kanelbullar

Som jag har sagt så hade jag jag bara två lektioner idag. Jag måste säga att engelskaläraren Helen är en hur bra engelskalärare som helst med världens härligaste accent! Jag fick också bisoua på Violettas kompis Jean-Bob S idag igen, tihi.

Efter skolan så åkte jag, Alex, Tissi, Anna, Glenn, Håkan och Andrea till Saint Paul för att besöka ett väldigt hemtrevligt café, nämnligen Café Suédois! Jag åt kanelbulle och Gud vad jag har saknat dem! Till dricka drack jag en konstig dricka vid namn Ramlösa (ironi). Vi hade det jättemysigt där och jag trivs verkligen med min klass. Alla är så olika men så lika, för vi sitter ju i samma båt, ellerhur?! Jag började fundera på vad min gamla klass höll på med, men jag slutade när Glenn skulle hålla på med sin göteborgska. Ni ska höra när han pratar, det är hur kul som helst, fråga bara Alexander!
Nej, jag har fått ännu mera läxor och de kan ju inte bli klara av sig själva. Ta hand om er! Puss ♥

Josephine


Det var något konstigt med den här fikan...


Anna, Alex, Kråkan och Andrea


Violetta, Anna och Alex

God morgon

Idag har jag bara två ämnen, skönt. Men de är minst en timma vardera, fast skolan är ju kul! :)

Puss


Plugg plugg

Första riktiga skoldagen

Idag hade jag min första riktiga skoldag. Och den var inte lite lång heller, hela nio timmar! Det här må låta lite bissart, men dagen gick faktiskt otrolig fort. Jag vaknade 06.55 och min buss gick 07.15. Jag stängde nog av väckarklockan i sömnen. Men jag kom ju i tid och det är det som räknas, osminkad eller ej! När jag åkte RERimorse så spelade en man musik på tåget. Han spelade Ronan Keating och Elvis, jag tänkte på Jenny hela resan till La Défense. Saknar henne, (men jag undrar när hon tänker göra så på sin bilddagbok som hon gjorde med Angeloo...).

Först så hade jag Historia A med läraren Eric. Ja, han kan väldigt mycket om historia kan man säga och han pratar i en melodi typ, eller han går alltid upp vid sista ordet. Lite roligt tycker jag.
Efter historian så hade vi håltimma och då så hann jag sminka mig. Efter att jag hade sminkat så började min andra lektion, nämnligen Svenska B. Vi fick varsin bok av Jonas Hassen Khemiri, jag valde Ett Öga Rött, fast jag kommer nog ha läst ut den innan för att försöka läsa ut hans andra böcker också. Han kommer nämnligen och hälsar på den 14 oktober. Jag har läst ett dussintals sidor och den är verkligen jättebra! Jag brukar ha svårt när folk missbrukar den svenska  grammatiken (fastän jag vet att jag själv gör det) men det har verkligen flytit på! 

På lunchen så retade jag och Violetta Håkan en aning om att han är kär i B-M (som är i perfekt ålder för honom). Jag tror nog att vi gick lite för långt i slutet, hehe. Jag har varit på lite rethumör hela dagen. Vi träffade också Violettas kompis Sebastian som är assnygg, det tycker Anna också, vilken bra smak hon har! Efter en mättande lunch så hade jag Franska steg 5 och uppåt. Det gick bra idag och jag tycker att min lärare är jätte trevlig. Jag och Violetta fick tyvärr ett litet skrattanfall idag. Ni som var där, förlåt om vi störde er lite, men läraren verkade tycka att det var roligt.

Efter franskan så hade jag min sista lektion, Svenska C. Svenska C kommer att bli jätteroligt! Det inriktar sig mer på det muntliga och man får reflektera och diskutera mera än innan, helt i min stil. När läraren pratade om att man lär sig  intervjua människor funderade jag på jag vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vet att det låter som en femåring som säger "när jag blir stor ska jag bli..." men jag tänkte på det jättelänge. När vet man vilket jobb man vill ha som man ska trivas med i ungefär fyrtio år? Om man inte väljer att byta jobb. 

Så ja, nu är jag hemma och har fyra läxor att göra. Tur att jag har lite sovmorgon imon. Nej, nu ska jag börja med historialäxan. Bisous ♥

Josephine


Vi hade hur fint väder som helst!
Bilden är dock tagen i somras

ça me fait du bien

Idag har det varit en alldeles strålande dag! Jag ignorerade Sephora-händelsen, var bara tvungen att få ut det. Men man ska inte haka upp sig på småproblem, det kommer att ordna sig snart.

Efter en sen frukost och bussvisningar så åkte jag in till Paris för att träffa några vänner. Jag kom tidigare till Bastille och där var det en massa turister som frågade mig om vägen. Jag blev så otroligt glad att folk tog mig som en fransyska! De trodde liksom att jag har bott i Paris hur länge som helst! Mission complete.
Vi promenerade i Bastille och efter det så åkte vi till Montmartre och sedan till Champs-Elysées. Det har varit en jätterolig dag och det kommer att komma fler dagar som denna!

Men det har också hänt en annan sak idag. När jag stod och väntade på tjejerna vid Bastille så kände jag en underlig känsla, en känsla som jag inte har känt under hela resan. Att jag faktiskt bor i Paris! Jag var överlycklig att och jag stod och fnissade för mig själv lite tyst. Jag blir så glad så fort jag tänker det. Det tog ett tag innan jag fick den känslan av ansvar, mognad, nyfikenhet och glädje och jag hoppas att ni i klassen också får det snart, för att det är en helt underbar känsla!

Jossi ♥


Anna et moi ♥


Vilken promenadsträcka!


Hur fan tänker man?!

Jag skulle betala ett par produkter igår på Sephora. Jag stod i kassan skrev jag in kontokoden och allt verkade okej. Mannen bakom disken kollade på mig och bröt på franska "You have no money on your card". Jag blev chockad, för att jag visste att jag hade pengar på mitt kort! Jag hade inte använt mitt kort på hela resan. Så jag sa att jag fick ta det någon annan dag. Det första jag gjorde var att ringa mina föräldrar som säger att jag har pengar på mitt kort, jag blev ju så mycket gladare. Nu har jag en som säger att jag inte har pengar på mitt kort och två som säger att jag har pengar på mitt kort.

Jag kan medge jag blev inte ledsen men någonting liknande, och förlåt Tissi om jag sårade dig. Det var absolut inte meningen.

Idag ringde pappa och sa att Sephora hade dragit mina pengar. Jag ville bara gråta. Jag har betalat för produkter som jag inte fick. Hur fan tänker dem?! Här kommer jag, en omyndig tjej som precis flyttat till storstaden Paris och menar ingenting illa, vill bara få detta till ett toppenår och så lurar en av de största kedjorna i Frankrike mig! Så otroligt respektlöst.

För första gången igår längtade jag hem. Jag börjar tro att kanske så lever fransmän upp till sitt rykte...

Josephine


Jaaao...

Kom precis hem, ska sova nu. Vi var ute och pratade med fransmän ikväll. Erm är väl det coolaste namnet man kan ha?
Pusspuss ♥


En vecka? Idag?


Nu har jag varit i Paris i en vecka! Gud vad tiden går fort, men ändå så långsamt på ett konstigt sätt...
Idag var det ju våran första lediga dag och det firade jag, Tissi, Anna, Matilda, Andrea, Hedvig och Agnes med att promenera, shoppa och äta vid St. Paul, ett jättefint kvarter! Om ni åker till Paris så borde ni besöka St. Paul, ett vackert ställe gömt för turister. Det var också första gången jag och Tissi köpte något på Second Hand! Vi hittade världens finaste SH-affär så där kommer vi nog att hänga rätt så mycket. Lite senare när vi letade efter ett ställe att äta så stötte jag, Tissi och Anna på våra gamla kära vänner Simon och Tomas. Vi åt senare på en mysig, eller kanske snarare sagt dramatisk restaurang och där åt alla Menu Breton som innehåller galett, crêpe och dricka, mums! Efteråt så gick alla hem till sig och snart så ska jag ut med Sara, Petra, Lilly och Siri! Saknar er alla där hemma så otroligt mycket, ta hand om er! Pusspuss ♥





Ja, känner ni igen dem?


Hedvig, Matilda, Agnes, Anna, Tissi och Andrea


Ser det inte gott ut?


Äkta franskt


Finare på


Den kändes väldigt... fransk...




Plus
mitt favorithalsband från i förrgår:

 


Om jag inte kommer ner - spill inga tårar för mig mer

Idag så var vi i Normandie. Hmmmmm.... det låter bekant.... kanske inte för att jag har varit och sett Memorial du Caen och Omaha (Obama, Omama, ja vad man vill) beach en gång innan. Men att se det igen skadar aldrig. Ju äldre man blir, destå mer förstår man. Min korre sa inte så mycket, hon pratade mest med sin kompis. Fast varför ska jag klaga när jag sov under hela bussresan, hehe.

När vi kom tillbaka så gick jag och Violetta och köpte pain au chocolat, mums!!! Sedan så mötte jag Sara och några och vi tog en drink eller två. Sedan bar det av hem för mig, för att jag var alldeles för trött. När jag kom hem så åt vi. Det var mysigt. Vi pratade om allt från vad mina föräldrar arbetar med, vad vi gjorde i somras till Emelies lilla städskrubb. Men nej, nu är jag trött och ska sova. Pusspuss på er! ♥


Vi är snyggast Olivia.

    
Omaha Beach


   
Little London

Dag six

Idag har det varit en fätt så flummig dag, kan man nog säga. Inte för att vi har gjort något konstigt men nu är alla en aning trötta, dagens i-landsproblem: sömnbrist. Men vi hade kul ändå. Imorse tog vi skol/klassfoto och det var väl mindre kul. Fotografen var rätt så konstig, fast på ett roligt sätt. Sedan bar det av till skolan där vi hade engelska och franska. Det gick faktiskt bra idag på franskan, vi lekte Taboo som vi har lekt ett ex antal gånger på Schillerska. Efter det hade vi lunch och det maten vad gudomligt god! Svenska skolsystemet borde satsta pengarna på maten och ha det som i franska skolor, så skulle alla varit glada! På rasten träffade jag, Violetta och några fler ett par franska killar och en av dem var Håkans (Akan) korrespondent, höhö. Gissa vem jag kommer att hänga med imorgn? En som hette Pierre var också snygg. Ja, jag och Violetta kan hans namn. Senare så tittade vi på den dåliga franska serien och sen var det slut för dagen!
Ni skulle verkligen vilja så på min skola, det kryllar av massa snygga fransmän! :)

Jag, Violetta, Tissi, Olle och Mathilda åkte till ett shoppingställe och jag köpte några smycken. Jag kanske lägger upp en och annan bild på det jag har köpt.

Dagens citat: Jag skulle ropa på Håkan och då sa jag "Britt-Mariiiiiiiiii!" Anledning: För att han har en liten crusch på Britt-Mari.

Måste berätta lite fakta om Gôtet. Tydligen så heter alla Glenn i Göteborg, inte känner jag någon Glenn! 
Se Alexs reaktion på att alla heter Glenn här:

  


Frankrike dag cinco

Idag i skolan så har vi bara gått igenom en massa fakta om Andra Världskriget och Normandie. Men att göra sånt så tidigt på skolstarten må tyckas låta konstigt. Men vi ska till nämnligen till Caen på fredag! Jag har tyvärr redan varit där och sett allt som vi ska se på fredag, men en gång till skadar ju inget. Vi såg början av Saving Private Ryan med Tom Hanks när vi pratade om alla de stränderna som amerikanarna, engelsmännen, kanadensarna (och några frivilliga fransmän) attackerade under Jour J, eller Dagen D som det heter på svenska. Efter en massa massa fakta så fick vi mat! I Sverige så får man mat för ungefär 5-7 kronor per dag, men här äter vi mat för 6.5 euro per dag, det kallar jag lyxmat jämnfört med Sverige. Och maten var självklart god. Man får en förrätt, huvudrätt, dessert, brödskiva och en mjölkprodukt. Jag har blivit helt desperat av youghurt med körsbärssmak, det är jättegott Det var dagen i stort sett.
   Efter skolan så gick jag och några andra till ett café, men jag och Tina köpte tyvär ingenting. Vi ville ha croissants, men det hade dem inte, fast vi hade det mysigt ändå. Nu är jag hemma och ska strax börja med min engelskaläxa tills imorgon, förintelsen. Sedan ska jag sova.
Jag kan inte riktigt förstå att jag bor i Paris! Det är liksom Europas storstad. Våran biträdande rektor Eva sa första dagen "Om man inte kan franska så är man avundsjuk på dem som kan franska". Instämmer helt och hållet.
Puss puss! ♥


Läskigt värre...

Paris dag 4


Idag träffade jag några stycken vid Champs-Elysées klockan 09.00 för att äta frukost! Fast jag, Tina och Matilda smet ifrån gruppen och åt frukost själva. Det blev en youghurt med körsbärssmak (gudomligt god), dricka och en pain au chocolat. Sedan gick vi till Monoprix och köpte lite skolmaterial. Efter det så gick vi till ett lutande torn i P....... nej, jag skämtar bara, vi gick till Eiffeltornet! Vi fick höra lite historia angående Eiffeltornet medans vi åt lunch och när alla hade ätit klart var det lekdags! Yey! Håkans favoritstund :P
Vi kollade in St. Dominique och skolan påminner otroligt mycket om Schillerska, så jag känner mig hemma på franska Hogwarts. Vi fick våra scheman och jag slutar som senast klockan 17.00 två dagar ni veckan, måndag och fredag. Men på torsdagar slutar jag 11.25, härligt. Jag hade också min första franskalektion idag och Jesus vad pinsamt det var, men jag ska inte gå in på detaljer. Något som jag inte heller ska gå in på detaljer var när man fick anmäla sig frivilligt för att vara med i elevrådet så var jag inte i aulan. Så jag gick i rask takt tillbaka och sa mitt namn "Josephine Persson", och nästan alla vände sig om. Det var lite embarrassing men det såg nog rätt så coolt ut, haha. Rösta på lilla rara Jossan mina kära klasskamrater!

Men nu över till det folk vill läsa, jag har bytt värdfamilj!!!! Min familj jag har nu är hur gulliga som helst. Det är verkligen mysigt här och jag känner mig så välkommen. Jag är så glad över att Britt-Marie och rektorerna tog tag i det. De är så rara allihopa.

Men för sista gången så får ni veta lite om vad min gamla värdfamilj gjorde imorse: Hon duschade och bytte om med öppen dörr så att om man gick förbi så såg man. Ja, jag stack rätt så fort.

Här kommer lite bilder:

   Helt urgullig vattenflaska

 Jag och Tina, så otroligt romantiskt...

 Turistbild

Ja, det var allt för idag. Sov så gott mina kära vänner! ♥


With every heartbeat


Hejhej! Jag antar att ni ligger och sover just nu, klockan är 07.00 och jag snart gjort mig iordning, efter ska jag sova lite. Jag ska äta frukost med några andra i klassen klockan nio och vi ska träffas vid Champs-Elysées. Sedan klockan tolv ska vi vara vid Eiffeltornet. Jag kom på att jag glömde berätta en jätterolig grej! Jag ska nämnligen få byta familj! Amen to that. Ni anar inte hur lycklig jag är! Det är (tyvärr) en helsvensk familj , men jag ska ju bara bo där en månad. De andra månaderna bor jag ju hos min icke-engelsktalande-pensionärsfamilj så det gör inget tycker jag.
Nej, nu ska jag sova vidare och vara lycklig!
En massa kramar! ♥




Ett litet klipp på lillebror och hans kompis; Pastorn och slaktarn.

Första skoldagen!!!


Idag har det varit en toppendag! Skolan började, äntigen!!! Jag har verkligen längat efter skolstarten, och det har nog varit en av de bästa! Rektorerna och lärarna är världens gulligaste man kan tänka sig. Vi fick bullar och saft, mums! Sedan en massa (typ tjugo tons) information som sedan följdes av en lunch (Tissi säger att man kan säga så, skyll på henne :P).
Sedan bar det av till Montmartre. Jag, Tissi, Nille och Carl var en grupp. Vi var bäst på att orientera oss i Montmartre *host*. Carl var gruppledaren och förmodligen den som var mest mogen av oss. När vi kom tillbaka fick vi rulltårta och det var gott. Sedan blev vi indelade i grupper, de så kallade mentorsgrupper. Som belöning för den första skoldagen fick vi glass, förutom Tissi (för hon tycker inte om choklad, jag vet, ni är i choktillstånd). Så nu måste jag avsluta så att ni hinner ringa till doktorn!
Puss och kram skumbanan, saknar er alla hemma i den avlånga landet som kallas för Svea-land! ♥
(Klicka för att förstora bilderna)

 Niklas vid Moulin Rouge

 Niklas följer den franska klädkoden...

 Jag tog en liten power-nap.

 Visst är det vackert?

 Tissi och jag, haha.

 Tummen upp, det nya svarta?

 Kan det bli bättre än såhär?


Oj då!

Jag ska gå om en halvtimma och jag vaknade för fem minuter sedan... hehe. Får duscha ikväll istället. Jag börjar få lite Teimori-tid kanske? :)
Nej, nu måste jag göra mig iordning!

RSS 2.0