Meddan

Här har jag suttit sedan klockan tolv och jag har fortfarande inte skrivit klart min sista FFK-uppgift....
Jag har pratat med Tissi i över en timma så det kanske är det som håller mig kvar. Jag saknar henne något så ofantligt. Det var strejk idag men jag Stefan min rektor tvingade mig att GÅ till skolan vilket tog en timma och tjugo minuter plus en massa äckliga män som följde efter en. En följde efter mig i ungerfär en kvart. När jag väl kom till lektionen var det bara tio minuter kvar tills jag var klar för dagen. Inte schysst Stefan.

Men jag planerar att lägga ut en musikvideo, här kommer den:



Puss

I'm alive

Ja, jag lever... faktiskt. Men med tanke på allt plugg så borde jag nog vara halvdöd i alla fall. Just nu sitter jag i Meddan men Alexandra, Emily och Klara. Jag har tjugo saker att göra inom FFK:n och jag kommer inte att klara av det. Men prisa Gud att det kommer att vara strejk på torsdag och tyvärr så kan jag inte åka till skolan. HALLELUJAH!
Bref, jag kommer hem i april och då ska jag ha kul!




Hemma hos Vio

Hejhej nu är jag hemma hos Violetta och Greger har sovit över... och Sebastian. Jacie var nära pa att döda honom haha. 
Jag hittade nagra rea-fynd igar som jag blev riktigt nöjd över. Idag har vi kollat pa Gossip Girl och dem vill fotografera varandra nu. Jag  vet inte riktigt vad jag ska skriva nu... jag vill sova haha. Puss ta hand om er! <3

Imorgon

Jag vill inte åka tillbaka... eller jo, det vill jag... fast jag vet inte... inte riktigt.
Kanske.
Imorgon är jag i Paris igen. Tillbaka till vardagen.


Adjö

Gott nytt år!

Gott nytt år! Eller som man säger i Götet "Gött nytt år"

Mitt nyårslöfte blir att hålla en bättre hållning. Jag har märkt hur min skolväska har blivit tyngre i Paris. Det går knappt en dag utan att jag klagar över hur ont jag har i axlarna på grund av allt skolmaterial. Så på grund av alla läxor har min hållning försämrats och det behövs akut hjälp! Ni ska se mig 2010(!) med min mya hållning! Moahaha!

Hoppas att alla har haft det lika bra som mig idag! Hoppas att ni håller era nyårslöften, jag kommer inte göra det kan jag säga haha. Take care och stå minst tjugo meter bort från smällarna! Puss ♥


Nej, jag firade inte nyår på Liseberg, hehe


RSS 2.0